Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Системата за сградна автоматизация Desigo CC сред акцентите на пътуващо изложение

13.02.2015   |   Технологии
 

В рамките на европейското роудшоу на направление Сградни Технологии на Siemens, което ще гостува и в България, компанията ще представи новото поколение система за сградна автоматизация Desigo CC. Системата е базирана на изцяло нова софтуерна платформа, която интегрира всички системи в сградата: от сградна автоматизация и енергиен мениджмънт до системите за сигурност и безопасност, като контрол на достъп, видеонаблюдение и пожарна безопасност.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят и със системата за сградна автоматизация - стаен комфорт TRA; Контролери за управление на ОВИ системи, серия Synco; Решение за управление на климатични системи и абонатни станции за ОЕМ производители: решение Climatix; Система за сградна автоматизация с Gamma продукти; Полево оборудване Acvatix, Open Air, Symaro; Системи и решения за измерване топлинна енергия; Пожароизвестяване Cerberus Pro; Системи за газово пожарогасене Sinorix; Миграция на пожароизвестителни системи и Системи за сигурност.

Първата спирка на пътуващото изложение е на 21.02.2015 г. в хотел Новотел, гр. Пловдив, от 10:00 ч. до 13:00 ч., а през месец април шоуто ще посети София и Варна.

Заявка за участие изпращайте на bt.bg@siemens.com или се регистрирайте тук

     
Източник: Направление Сградни Технологии на Siemens

Ключови думи: Направление Сградни Технологии   Siemens   Сименс   Desigo CC   Gamma  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...