Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обнови софтуера FactoryTalk VantagePoint с опции за мобилен достъп

20.01.2015   |   Технологии
 
Rockwell Automation разшири функционалността на софтуерната си платформа за интелигентно управление на предприятия FactoryTalk VantagePoint с възможности за мобилен достъп до съдържание посредством смартфон или таблет, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас.
 
„Благодарение на новите възможности на платформата FactoryTalk VantagePoint EMI v6.0 производителите могат да използват всяко дигитално устройство за бърз и лесен преглед на ключовите показатели за ефективност и анализи на данни от предприятията и оборудването. Последната версия на софтуера разполага с инструмента VantagePoint mobile, който позволява достъп до уеб-базирано съдържание през всеки HTML5-съвместим браузър или мобилна платформа като iOS и Android”, информират от Ротек.
 
“Инструментът VantagePoint mobile автоматично разпознава типа устройство, използвано за достъп до системата и адаптира съдържанието към потребителския екран. С новите възможности за мобилно управление се елиминира нуждата от скъпи и времеемки подходи към отдалечен достъп до производствени данни. Мобилното решение не изисква конфигуриране или модификация и позволява на повече потребители да работят с оперативна информация с по-ниски разходи за доставянето й”, заяви Анджела Рапко, продуктов мениджър FactoryTalk VantagePoint в Rockwell Automation.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   FactoryTalk VantagePoint  

Област: Технологии  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...