Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation ще си сътрудничи с AT&T в разработката на интелигентно оборудване

Rockwell Automation влиза в сътрудничество с американската телекомуникационна корпорация AT&T за разработката на решения за отдалечен контрол на оборудване и свързано машинно управление, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ротек, официален дистрибутор на Rockwell Automation в България.

Двете компании планират да разработят клетъчни решения за сигурно и централизирано отдалечено събиране, управление и обработка на данни от индустриално оборудване, разположено в различни предприятия по целия свят. “Комбинирането на платформите за данни Global SIMи M2X Data Service от AT&T и облак-базираните услуги на Rockwell ще доведе до създаването на много по-сигурно, гъвкаво и мащабируемо решение за свързването на системи за индустриална автоматизация с оборудването. Това ще позволи навременни и проактивни практики за подобряване на поддръжката и оперативната ефективност за целия жизнен цикъл на активите”, заявиха от Rockwell Automation.

“Създаваме решения, променящи начина, по който работят индустриалните предприятия по света. Експертният опит и пазарни позиции на Rockwell и високотехнологичните Internet-of-Things платформи и комуникационни решения на AT&T ще допринесат за опростяването и повишаването на ефективността на бизнес процесите като свържат хората и машините”, каза Майк Трояно, вицепрецидент Индустиални IoT решения в AT&T.

Двете компании работят съвместно и за разработката на референтна архитектура и валидирани дизайни за интегриране на IoT платформи в индустриални системи. Тези инструменти ще насочват потребителите при внедряване на решения за мобилно свързване на оборудване, надграждащо съществуващите мрежови инфраструктури на ниво предприятие. Това ще помогне на собствениците на индустриални съоръжения да използват системи за свързано управление на активите от различни производители, без да претоварват вътрешната си мрежа или да компрометират сигурността.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   AT&T   Global SIMи M2X Data Service  

Област: Бизнес  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...