Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Belden придобива доставчика на технологии за кибесигурност Tripwire

16.12.2014   |   Бизнес
 

Belden подписа окончателно споразумение за придобиването на Tripwire за 710 млн. щатски долара.

Tripwire е водещ доставчик на решения в областта на киберсигурността. Двете компании ще предоставят решения в тази област, насочени към корпоративни клиенти, различни видове производства и телекомуникациите.

"Като водещ доставчик на технологии за пренос на сигнали, насочени към мрежови приложения с високи изисквания по отношение на безопасността, това придобиване е важно и естествено продължение за нашия бизнес", коментира Джон Струп, президент и главен изпълнителен директор на Belden.

През септември т. г. Belden и Tripwire обявиха съвместна инициатива за разработване на технологии за киберсигурност в прозводствени предприятия и за приложения, ориентирани към специфичните изисквания на клиентите.

Технологиите на Tripwire ще бъдат интегрирани в избрани продукти на Belden. Очаква се сделката да бъде финализирана през първото тримесечие на 2015 г. след одобрение от антимонополните ограни.

     
Източник: Belden

Ключови думи: Belden   Tripwire   кибесигурност  

Област: Автоматизация   Бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...