Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Zebra Technologies приключи придобиването на част от бизнеса на Motorola Solutions

04.11.2014   |   Бизнес
 
Zebra Technologies обяви, че завършила придобиването на направлението Enterprise на Motorola Solutions за 3,45 млрд. щатски долара в брой. 
 
Тази част от бизнеса на Motorola Solutions е свързана с производството на баркод скенери, мобилни компютърни технологии и интелигентни комуникационни технологии за събиране на данни, насочени към клиенти в търговията на дребно, транспорта, логистика и индустриалното производство. Сделката включва бизнеса с безжична мрежи (WLAN), Rhomobile и MESH.
 
"Това придобиване създава компания, която разполага с уникални възможности и водещи световни марки в нашата индустрия. Заедно можем да осигурим градивните елементи на решенията за Internet of Things, като даваме възможност на клиентите по целия свят да се възползват от средствата за анализ и мобилност на данните с цел подобряване на ефективността на бизнеса", заяви Андерс Густафсон, главен изпълнителен директор на Zebra.
 
Около 4500 служители на Motorola Solutions от различни места по целия свят ще се прехвърлят в Zebra. Сделката значително разширява и засилва продуктовата гама на компанията, както и нейния географски обхват, маркетинговите канали и обслужваните индустриални сектори. Обединената организация ще има около 20 000 компании партньори в повече от 100 страни и около 4300 издадени и чакащи патенти.
     
Източник: Zebra Technologies

Ключови думи: Zebra Technologies   Motorola Solutions   Zebra Technologies   мобилни технологии   Internet of Things   баркод скенери  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...