Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Zebra Technologies приключи придобиването на част от бизнеса на Motorola Solutions

04.11.2014   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Zebra Technologies обяви, че завършила придобиването на направлението Enterprise на Motorola Solutions за 3,45 млрд. щатски долара в брой. 
 
Тази част от бизнеса на Motorola Solutions е свързана с производството на баркод скенери, мобилни компютърни технологии и интелигентни комуникационни технологии за събиране на данни, насочени към клиенти в търговията на дребно, транспорта, логистика и индустриалното производство. Сделката включва бизнеса с безжична мрежи (WLAN), Rhomobile и MESH.
 
"Това придобиване създава компания, която разполага с уникални възможности и водещи световни марки в нашата индустрия. Заедно можем да осигурим градивните елементи на решенията за Internet of Things, като даваме възможност на клиентите по целия свят да се възползват от средствата за анализ и мобилност на данните с цел подобряване на ефективността на бизнеса", заяви Андерс Густафсон, главен изпълнителен директор на Zebra.
 
Около 4500 служители на Motorola Solutions от различни места по целия свят ще се прехвърлят в Zebra. Сделката значително разширява и засилва продуктовата гама на компанията, както и нейния географски обхват, маркетинговите канали и обслужваните индустриални сектори. Обединената организация ще има около 20 000 компании партньори в повече от 100 страни и около 4300 издадени и чакащи патенти.
     
Източник: Zebra Technologies

Ключови думи: Zebra Technologies   Motorola Solutions   Zebra Technologies   мобилни технологии   Internet of Things   баркод скенери  

Област: Бизнес  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Е-книга Изкуствен интелект в индустрията
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...