Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Гемамекс Моушън Ко. ще дистрибутира продуктите LinMot у нас

28.10.2014   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Отскоро Гемамекс Моушън Ко. има статут на дистрибутор на продуктите LinMot у нас, съобщи инж. Георги Генчев, президент на българската компания. „Линейните двигатели LinMot досега не са предлагани на българския пазар и освен това нямат аналог на пазара на линейна техника. 
 
Linmot е търговска марка на фирма NTI AG. Компанията започва съществуването си през 1993 г. като развойно звено в швейцарския концерн Sulzer Group - водещ световен производител на машини за текстилната промишленост. Натоварени са със задачата да разработват технологии и продукти за високоскоростни линейни задвижвания за текстилни машини. Днес NTI AG е специализирана в производството на тръбен тип линейни електродвигатели за всички видове индустрии. Компанията продава продуктите си в повече от 40 страни по света в над 80 търговски точки”, заяви инж. Генчев.
 
„Идеологията на продуктите LinMot е да бъдат приложими за всеки вид индустрия. Гемамекс Моушън Ко. първоначално ще се фокусира върху продукти, подходящи за хранително-вкусовата и парфюмерийната индустрии, а в последствие ще разшири предлагането към машиностроителни фирми с универсален профил на производство.
 
Чрез продуктите LinMot Гемамекс Моушън Ко. ще предложи технически решения дори и за най-взискателните си клиенти. Вече няма да бъде проблем внедряване на линеен двигател с изцяло неръждаем корпус, устойчив на миене със силно агресивни детергенти или внедряване на линеен двигател в експлозивна атмосфера. Доста главоболия ще си спестят и разработчиците на машини със високоскоростни възли за завинтване на капачки, благодарение на комбинирания модел с линейно-ротационно движение. Изискванията на производителите на високоскоростни машини също ще бъдат покрити на 100%.
 
Дейността на фирма Гемамекс вече повече от 20 години е да предлага високонадеждни продукти на водещи производители и качествено обслужване чрез висококвалифициран и опитен персонал”, допълниха от компанията.
     
Източник: Гемамекс Моушън Ко.

Ключови думи: Гемамекс Моушън Ко.   LinMot   линейни двигатели  

Област: Бизнес  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...