Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Metso открива нови сервизни центрове за клапани

Metso съобщи, че открива нови сервизни центрове в Германия и Франция, предназначени за поддръжка на бизнеса на компанията с клапани и предоставяне на услуги на клиентите от енергетиката, нефтохимическата, нефтената, газовата и целулозно-хартиената промишленост. От 2012 г. компанията е открила 10 нови серзвизни центъра за клапани в цял свят, а до края на 2014 г. възнамерява общият им брой да надхвърли 40.
 
Центровете предлагат поддръжка на различни видове полеви устройства от Metso и други производители: клапани, задвижвания, интелигентни устройства, помпи и др. Клиентите ще имат достъп до резервни части, производствена поддръжка, диагностични услуги, както и програми за обучение. 
 
Новият глобален сервизен център в Хоргау, близо до Мюнхен, е разположен в рамките на завода на компанията за производство на клапани. Съоръжението във Франция се намира във Витрол, близо до Марсилия. 
 
Metso има технологични центрове и заводи за производство на клапани във Финландия, САЩ, Германия, Китай, Южна Корея, Индия и Бразилия.
     
Източник: Metso

Ключови думи: Metso   клапани   производство  

Област: Инвестиции  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...