Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens представи нова онлайн система за контрол на достъпа

07.10.2014   |   Технологии
 
Направление Сградни технологии на Siemens представи уеббазираната система за контрол на достъпа Aliro, предназначена за малки и средно големи проекти.
 
Според производителите Aliro се отличава с ясно структурирана архитектура, лесен за използване потребителски интерфейс и интуитивно приложение за мобилни устройства. Aliro може да бъде управлявана от всяко устройство, свързано към интернет.
 
"Архитектурата на Aliro е ясно структурирана, тъй като всяка врата има само едно устройство за контрол на достъпа. Това улеснява проектирането на системата и изготвянето на оценка за разходите. Контролните точки могат да бъдат свързвани към системата чрез IP мрежа както и чрез традиционните bus връзки (RS485). Те могат да се преконфигурират за стандартни приложения и да се използват без никакви модификации. Софтуерът автоматично открива устройствата за контрол на достъпа в системата и ако тя е IP базирана, автоматично я адресира", обясняват от компанията.
 
Aliro използва MiFare четци от Siemens, които имат интегриран OLED дисплей, който може да показва съобщения и инструкции на база правата за достъп на потребителя и позволява директно взаймодействие с конкретен картодържател. 
     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   контрол на достъпа   Aliro  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...