Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Общ български щанд на панаира Z Subcontracting Fair 2015 в Лайпциг

24.02.2015   |   Предстоящо
 
Германо-Българската индустриално-търговска камара като официално представителство на Лайпцигски панаир за България организира общ български щанд на международния панаир за поддоставчици на части, компоненти, модули и технологии Z 2015 - Subcontracting Fair от 24 до 27 февруари 2015 г. в Лайпциг, Германия, съобщиха от Камарата.
 
В началото на 2015 г. с паралелно протичащите машиностроителен панаир INTEC и панаира за поддоставчици Z, Лайпциг за пореден път ще се превърне в център за металообработващата, автомобилната промишленост, изграждане на съоръжения, инструментостроене и електрониката в Европа. 
 
Панаирът за поддоставчици Z е със силно международно участие. Фирми от България редовно присъстват в Лайпциг и използват специализираните панаири за представяне на своето портфолио и за трансграничен обмен. Изложителите на Z осигуряват представителна част от заготовки, части и компоненти, сложни композитни изкуствени влакна и мехатронни системи, както и технологии и услуги за разработването и производството на компоненти за изброените по-горе браншове.
 
Със своята ориентация Z е идеалното допълнение на паралелно протичащия машиностроителен панаир INTEC. На фокус тук са инструментални машини, специални машини, инструменти, инструментална екипировка, както и устройства, модули, машинни елементи и лазерни системи за обработка на материали. Самите изложители на INTEC са потенциални клиенти на фирмите, представящи се на изложението Z. 
 
Лайпцигският панаир предоставя преференциални цени за българските изложители на общия щанд, както и допълнителни възможности за безплатно участие в бизнес срещи и форум на изложителите.
 
Форум на изложителите - На изложителите се предоставя безплатно възможността да презентират своята фирма, продукти и услуги на английски или немски език с продължителност 15 – 20 минути в рамките на този форум, който ще се проведе директно в изложбената палата.
 
Бизнес срещи – безплатно участие за изложителите в традиционно организирания от индустриално-търговската камара в Лайпциг и Enterprise Europe Network Sachsen международен кооперационен форум и билатерални срещи Business-Meetings: CONTACT. 
 
За повече информация относно участие на изложението се свържете с Кремена Вълчева, тел. 02/ 816 3027, kremena.valcheva@ahk.bg.
     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   щанд   Z 2015 - Subcontracting Fair   INTEC   Лайбциг  

Област: Автоматизация   Машиностроене   Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...