Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Асарел–Медет избира фирма за поддръжка на диспечерска система

Асарел–Медет стартира процедура за избор на фирма, с която ще бъде сключен сервизен договор за поддръжка, обслужване и сервиз на диспечерска система Wenco, предназначена за диспечеризация на производството, мониторинг на работата на основното и спомагателно оборудване и подвижния автомобилен парк в дружеството. 
 
Системата се състои от базово оборудване по машините - компютър, монитор и антени, както и допълнителни сензори за положението на кофата/греблото, сензори за гориво, сензори за работата на двигателя, връзка с интерфейсите на машините, модули за високоточно позициониране, модули за RTK корекция на позицията, сензори за положението на мачтата на сондите, безжична компютърна мрежа осигуряваща покритие на района и LAN свързаност на машините.
 
Фирмата изпълнител трябва да осигури присъствие на свои сервизен екип на територията на "Асарел-Медет" минимум 1 специалист за минимум 5 часа дневно. Време за дистанционна реакция е до 30 мин., а времето за явяване на сервизната група след получаване на известие за неизправност – до 2 часа. Срокът за възстановяване на нормалните функции на системата след пристигане на сервизната група е до 2 часа.
 
Срокът на валидност на публичната покана е 25 септември т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството. 
     
Източник: Асарел–Медет

Ключови думи: Асарел–Медет   Wenco   диспечерски системи   управление на производството  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...