Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Phoenix Contact представи мобилно приложение за избор на решения за маркиране

22.07.2014   |   Технологии
 

Phoenix Contact представи ново мобилно приложение за избор на решения за маркиране, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма ВиВ Изоматик, представител на Phoenix Contact у нас. То улеснява намирането на подходящо решение на клиента чрез помощник за търсене и структурирани данни.

Според производителите дори потребителите, които не са запознати в детайли с решенията за маркиране, могат да открият лесно необходимия за тях продукт с помощта на приложението, което е достъпно безплатно от Google Play Store.

Техническите данни за всеки продукт могат да бъдат показани бързо чрез сканиране на баркода. Редакторът за материали дава възможност за проектиране на необходимата маркировка направо от мобилното устройство. С помощта на мобилното приложение проектите за печат могат да бъдат изпращани по безжичен път директно към маркиращата система Thermomark Line.

     
Източник: ВиВ Изоматик

Ключови думи: ВиВ Изоматик   Phoenix Contact   Thermomark Line   маркиране   маркировки  

Област: Технологии  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Технологии

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...