Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Столичен електротранспорт откри търг за проектиране на телемеханизация на токоизправителни станции

Столичен електротранспорт стартира процедура за избор на изпълнител, който ще извърши инженеринг (проектиране и строителство) за изграждане на телемеханизация на токоизправителни станции и включване към автоматизирана система за дистанционно управление.

Автоматизираната система за дистанционно управление се състои от: система за събиране на данни, наблюдение и управление; мнемосхема; обектни компютри (контролери и съгласуващи устройства); комуникационна система за обмен на данни с всяка ТИС; КИП и А във всяка ТИС. Обектът на поръчката включвап проектиране, доставка и монтаж на необходимото телекомуникационно оборудване (включително за изграждане на канала за връзка), извършване на настройки, пускови дейности, провеждане на изпитания на телемеханичната апаратура в токоизправителни станции, каналите за връзка и визуализирането на информацията в SCADA система.

Срокът за получаване на искания за документи или за достъп до документи е 9 септември т. г.
Срокът за получаване на оферти и на заявления за участие е 19 септември т. г.

Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: Столичен електротранспорт

Ключови думи: Столичен електротранспорт   телемеханизация   токоизправителни станции   SCADA  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...