Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation приветства 11 водещи индустриални компании в партньорската си мрежа - 01.07.2014

01.07.2014   |   Начало»Бизнес
 

11 нови индустриални компании се присъединиха към партньорската програма на Rockwell Automation, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас. Глобалната платформа PartnerNetwork обединява водещи доставчици на продукти и решения за автоматизация, системни интегратори и производители на машини и оборудване, които работят заедно за опростяване на веригата на доставките, стимулиране на иновациите в проектния дизайн и подобряване на сътрудничеството между доставчиците.

Новите попълнения в партньорската мрежа на Rockwell Automation включват 4 компании от Северна и Южна Америка, Тихоокеанска Азия и EMEA региона, които наскоро се присъединиха към фирмената програма Encompass Product. „Членовете на Encompass Product  помагат на производителите по-ефективно да отговарят на промените в търсенето и индустриалните тенденции чрез предоставяне на критични компоненти и системи за свързване, които допълват и разширяват решенията на Rockwell Automation”, уточняват от компанията.

Към OEM Partner програмата на Rockwell Automation за производители на оригинално оборудване са се присъединили пет северноамерикански компании от сектор машиностроене. „Членовете на OEM  мрежата демонстрират ангажимента си към предлагането на висококачествени и иновативни машини и оборудване, които работят с нашите решения”, допълват от Rockwell Automation.

Към програмата Solution Partner са станали част 3 нови компании, доставчици на решения за автоматизация. Те се присъединяват към партньорската мрежа на Rockwell Automation от фирми, активни в области като проектиране, внедряване, проектно управление и поддръжка на индустриални контролни системи. Наскоро щатската фирма Polytron, член на мрежата Solution Partner, бе обявена от Rockwell за топ партньор на компанията в областта на решенията за безопасност в автоматизираното оборудване. „Присъждаме тази титла на най-заслужилите системни интегратори в партньорската мрежа, чиито решения са преминали стриктните ни тестове, и чиято дейност демонстрира дългосрочен ангажимент към поддържането на високи стандарти в техническата безопасност”, коментират от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PartnerNetwork   Solution Partner   OEM Partner  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...