Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Сп. ТД Инсталации ще представи: KNX-RF протокола за сградна автоматизация

17.06.2014   |   Бизнес
 

Сп. ТД Инсталации подготвя материал, посветен на KNX-RF (безжичния KNX) протокол за сградна автоматизация. KNX е одобрен международен стандарт, който добива все по-голяма популярност в системите за сградна автоматизация. Сред най-разпространените му приложения са: регулиране на стайната температура; автоматично отваряне и затваряне на вратите и прозорците; управление на осветлението, вентилацията и отоплението; контрол на системата за сигурност, пожароизвестяване; дистанционно отчитане на потреблението на електроенергия; управление на комуникационни уреди, аудио- и видео системи и други.

Статията в бр. 3/2014 на сп. ТД Инсталации ще ви запознае със спецификите и областите на приложение на KNX-RF протокола, възможностите за конфигурация и типичните хардуерни архитектури.

     
Източник: сп. ТД Инсталации; снимка: KNX Association
SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...