Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

МОСВ откри търг за сервизно обслужване на система радиационен мониторинг на води

Министерство на околната среда и водите стартира процедура за избор на фирма, която ще извършва сервизно обслужване на автоматизирана система за радиационен мониторинг на води – р. Дунав в района на АЕЦ Козлодуй.

Избраният кандидат ще извършва сервизно обслужване, профилактика и настройка на апаратурата и съоръженията в локалните мониторингови станции, разположени в района на пристанище Козлодуй и пристанище Оряхово, както е сервизно обслужване на централната станция, разположена в сградата на ИАОС. Всяка една от станциите извършва непрекъснат мониторинг за замърсяване с гама-емитиращи радионуклиди на водите на р. Дунав чрез автоматично, непрекъснато пробовземане на вода от реката и последващ радиологичен анализ. Резултатите от измерванията се изпращат на всеки два часа към централната станция, разположена в сградата на ИАОС.

Прогнозната стойност на поръчката е 75 000 лв.

Срокът за получаване на искания за документи или за достъп до документи 9 юни т. г.  
Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие 19 юни т. г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на министерството.

     
Източник: МОСВ

Ключови думи: МОСВ   АЕЦ Козлодуй   радиационен мониторинг   мониторинг на води  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...