Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

27 май - Siemens България и Кабелкомерс със съвместен семинар в ТУ-Габрово

19.05.2014   |   Предстоящо
 

Сектор Индустрия на Siemens България и Кабелкомерс, съвместно с Технически университет – Габрово, организират семинар, който ще се проведе на 27 май т. г. в корпус 2А, катедра "Електроснабдяване и електрообзавеждане".
 
"По време на събитието присъстващите ще бъдат запознати с новостите в сферата на индустриалната задвижваща техника с основен акцент върху задвижванията SINAMICS G120/G120C, както и новите честотни инвертори SINAMICS V20, предлагани от Siemens. В рамките на демонстрационните сесии "на живо" ще бъдат представени възможностите и функционалността на задвижванията SINAMICS G120, G120C и V20", коментират организаторите на семинара.
 
Събитието ще започне с кратко представяне на сектор Индустрия на Сименс и фирма Кабелкомерс, след което ще бъде отделено време за разяснение на възможностите на всяка от новостите, включена в гамата на Siemens.

Повече информация за предстоящия семинар може да потърсите от Направление Индустриална автоматизация и задвижващи технологии (IA&DT) на тел.: +359 2 8115 584 или по имейл: industry.bg@siemens.com.

     
Източник: Сименс, Индустрия

Ключови думи: Сименс   Кабелкомерс   SINAMICS V20   SINAMICS G120/G120C   честотни инвертори   индустриални задвижвания   Siemens България  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...