Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NearSoft представи новости в платформата за управление на производство МОМ4

16.05.2014   |   Технологии
 

Българската фирма NearSoft избра Hannover Messe 2014 в Германия и WIN Automation в Турция за представяне на собствената платформа МОМ4 като основа за интегрираното производство на бъдещето (Industry 4.0), съобщиха за Automation-Bulgaria.com от компанията.

На изложенията бяха представени новите продукти MOM4 на NearSoft в сферата на производствeното планиране, управление на капацитетите, управление на производствения процес, отчети и анализи, разработени съгласно последните стандарти БДС/ISO 62240 (ISA95). Решенията от фамилията MOM4 са интегрирани в готов за използване интранет сайт.

"NearSoft предоставя широка гама от функции, които могат да съкратят драстично времето за внедряване и интегриране с други информационни системи. Огромният интерес от страна на нашите посетители, е ясен знак за нас, че има нарастващото търсене за достъпна и конфигурируема система за управление на производството (MOM)", споделиха от компанията.

Решенията на NearSoft са насочени към предоставяне на необходимите управленски инструменти за прилагане на стандартите ISO и на добри производствени практики, както и внедряването на инициативи като Just- In-Time и Lean Six Sigma.

     
Източник: NearSoft

Ключови думи: NearSoft   МОМ4   Hannover Messe   WIN Automation   производствено планиране   управление на производство  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...