Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Omron е сред 100-те най-иновативни компании в света

29.04.2014   |   Бизнес
 

Omron е сред 100-те най-иновативни компании в света в класацията на Thomson Reuters за 2013 г., съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Гемамекс, представител на Omron в България. В престижния списък намират място глобални иноватори с патентовании високотехнологични решения, които са разработили по над 100 уникални иновации за последните три години.

Според организаторите резултатите за тази година за пореден път показват, че успехът на иновациите е тясно свързан с корпоративнити стратегии. Сред критериите за избора на Thomson Reuters са индикатори, свързани с характера на патентната дейност на фирмите - обем, успешност и глобално влияние.

В периода 1 януари 2013 – 31 декември 2013 г. Omron е разработила общо 1993 уникални решения. Компанията ежегодно заделя значителни средства за разработването на иновативни технологии. Тя поддържа детайлна база данни на научните си изследвания и има богат опит в проектирането на приложения с различна сложност за индустриалната автоматизация, автомобилния, финансовия и здравния сектор.

“С широка гама от иновативни решения и завиден опит компанията успешно се утвърди в цяла Европа, Америка и Азия. Omron има около 36 000 служители в 22 страни в региона на EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка), работещи по широк спектър от приложения - от разработване на продукти и услуги за индустриална автоматизация до производството на електронни компоненти и системи за здравеопазването”, добавят от ръководството.

     
Източник: Гемамекс

Ключови думи: Гемамекс   Omron   патенти   индустриална автоматизация   Thomson Reuters  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...