Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation е сред ''Най-етичните компании в света'' за шести път

01.04.2014   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Rockwell Automation се нареди за шести път сред най-етичните компании в света, избирани ежегодно от независимия изследователски център Ethisphere Institute, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас. Институтът постави в листата си за 2014 г. общо 144 организации от 41 индустриални сектора. Rockwell Automation е един от почетните носители на титлата “Най-етична компания в света” в раздел Електроника. Престижното признание цели да отличи най-добрите практики в корпоративната етика и управлението, като се присъжда на компаниите с най-високи етични стандарти, които успешно съчетават морал, репутация и бизнес постижения в дейността си.

“Rockwell Automation е част от една ексклузивна общност, отдадена на постигането на високи резултати чрез най-добрите бизнес практики. Във фирмената философия на всички компании, носители на признанието “Най-етична компания в света”, е залегнало убеждението, че етиката и моралът в управлението са ключът към доверието на клиенти, служители, инвеститори и регулаторни органи”, заяви Тимъти Ерблич, главен изпълнителен директор на Ethisphere.

“Етиката в Rockwell Automation проличава в изборите, които правим. Горди сме с нашите служители, които вземат традиционно добри решения. Ангажиментът ни към етичните норми е в основата на отношенията ни със служители, партньори и клиенти и е ключов фактор за осигуряване на устойчива добавена бизнес стойност”, коментира Кийт Ноусбъш, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.

В скорошното фирмено проучване Global Voices Survey голям процент от служителите на компанията са посочили именно етиката, отговорността и прозрачността като водещи за Rockwell Automation в отношенията с персонала. Според друго изследване, проведено от Корпоративния изпълнителен съвет на компанията, Rockwell Automation поставя етиката и спазването на моралните норми по-високо в йерархията на ценностите си в сравнение със 175 други компании, участвали в анкетата.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   етична компания   конкурс  

Област: Бизнес  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...