Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

HART Foundation ще представи HART-IP на Hannover Messe

25.03.2014   |   Предстоящо
 

HART Communication Foundation ще представи официално новата платформа HART-IP на изложението Hannover Messe от 7 до 11 април т.г. На специално обособена зона Field Communications Lounge в зала 9, фондацията ще демонстрира технологичните възможности на HART-IP на два интерактивни дисплея - HARTconnects и WirelessHART.

"Посетителите ще имат възможност да се убедят в предимствата на новата платформа, която надскача възможностите на IP-базираните комуникации, предоставяйки ценни HART данни със скоростта на Ethernet. HART-IP значително опростява конфигурацията на свързване и интегрирацията на информацията", заявиха изложителите.

"HART-IP предоставя още един вариант на HART комуникация, за да се осигури достъп до интелигентните устройства и процесната информация, 24/7 ", поясни Тед Мастърс, президент и главен изпълнителен директор на фондацията. "Използвайки съществуващата мрежова инфраструктура потребителите вече могат да интегрират данните от интелигентните устройства и диагностичната информация с тяхната производителност, планиране, архивиране или други приложения, където и да е по света".

"HARTconnects дисплеят ще демонстрира различни икономически ефективни решения, които позволяват на потребителите да се "свързват" с HART-съвместими устройства, включително интелигентни мултиплексори, отдалечени I/O, конвертори и др.

На дисплея WirelessHART ще покажем оперативната съвместимост и богат избор от устройства, адаптери и шлюзове, създаващи безжична мрежа, която предоставя възможност на най-ниска цена да се добавят допълнителни измервания на процесите в нови или съществуващи заводи", допълниха от HART Communication Foundation.

     
Източник: HART Communication Foundation

Ключови думи: HART Communication Foundation   HART-IP   Hannover Messe   протокол   автоматизация  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...