Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ICONICS представи мобилно приложение за нефтения и газовия сектор

21.03.2014   |   Технологии
 
Доставчикът на HMI/SCADA софтуер за Windows устройства ICONICS представи мобилното приложение Oil & Gas, което позволява управление и мониторинг на съоръжения в нефтения и газовия сектор, съобщиха за от фирма Атикс, представител на ICONICS у нас. Програмата визуализира данните от нефтени рафинерии, офшорни платформи и тръбопроводи на екрана на потребителския смартфон и дава възможност за незабавна реакция при аларми и предупреждения в реално време.
 
Интелигентното решение включва инструмента EarthWorX, който позволява точно географско позициониране на ресурсите. Благодарение на интелигентната технология SmartPin приложението показва статуса на всяко едно от съоръженията и дава възможност за точно идентифициране на локациите, в които са възникнали спешни ситуации. 
 
Oil & Gas е съвместимо с Microsoft Bing Maps и други ГИС услуги, като представя детайлна графична, таблична и текстова информация в статичен и анимиран вид, както и справки в реално време и хронологично. 
 
Към момента приложението е достъпно за смартфони и мобилни устройства, работещи под Windows 8, но компанията планира в скоро време да го адаптира и за други налични на пазара мобилни решения.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   ICONICS   HMI   SCADA   Oil & Gas app  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...