Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SMC обновява серията си електромагнитни вентили SJ

18.03.2014   |   Бизнес
 

SMC обяви, че разширява функционалността на моделите си електромагнитни вентили SJ 2000 и SJ 3000, оригинално разработени за ниски дебити. 4-пътните вентили от серията SJ вече включват plug-in опция, която позволява свързване на станция към колектора.

Подобренията обхващат и добавянето на SUP/ EXH блок в корпуса на вентилите с регулатор за налягане и пресостат, оборудван с електронен дисплей с 4-посочна ориентация. Производителността на пресостата може да бъде управлявана чрез централизирания електрически входен пункт, а настройката на налягането се осъществява посредством поставяне на превключвателя на регулатора във вертикална или странична позиция.

Серията SJ вече включва и вграден контролер на скоростта със системни опции за отчитане на входящ и изходящ поток. Инсталацията на обновените SJ 2000 и SJ 3000 се улеснява от плъзгащите се палци за захващане, които елиминират нуждата от инструменти, повишават безопасността и снижават разходите за монтаж, твърди компанията доставчик на пневматика.

“Новата функционалност на моделите SJ 2000 и SJ 3000 пести време за интеграция, благодарение на опростеното окабеляване в колектора. Високо адаптивна и гъвкава, обновената SJ серия е подходящо решение за редица индустрии, сред които производството на електроника и електрически изделия, pick and place системи и машинно оборудване”, обясняват от SMC.

     
Източник: SMC

Ключови думи: SMC   вентили   електромагнитни вентили   пресостати  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...