Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Шнайдер Електрик пуска на пазара нов температурен регулатор Zelio RTC 48

05.03.2014   |   Технологии
 

Новият Zelio RTC 48 е надежден терморегулатор, създаден според изискванията за енергийна ефективност при управление на температурата, съобщиха от компанията. "Включва в себе си оптимизирани PID и autotuning алгоритми за точно и устойчиво достигане на зададената стойност.

Устройството е готово за работа след настройка в няколко лесни стъпки. Новият Zelio RTC48 има компакти размери и интелигентен 3-цветен дисплей, който може да променя цвета си спрямо зададената и измерената стойност. В допълнение панелът може да се конфигурира така, че да показва само най-критичните параметри. One-touch достъпът до менюто за задаване на стойности позволява бърза настройка и промяна на параметрите.

В допълнение Zelio RTC 48 има IP66 защита на лицевия панел, която не допуска прах и вода. Тялото и дисплея са отделни елементи, което многократно скъсява времето за монтаж и демонтаж при нужда от поправка и осигурява възможно най-бърза замяна и минимален престой на машините. Терморегулаторът Zelio RTC 48 не изисква периодична поддържка", заявиха от Шнайдер Електрик.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: Шнайдер Електрик   температурен регулатор   Zelio RTC 48  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...