Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

EnOcean Alliance ще представи интелигентни решения за сградна автоматизация на Light+Building 2014

EnOcean Alliance ще представи иновативни решения за интелигентни домове и сградна автоматизация, базирани на безжични energy harvesting технологии, на изложението Light+Building 2014. В синхрон с темата на форума “Интелигентна устойчивост” орагнизацията ще акцентира върху приложения, които свързват индивидуални сградни секции в цялостни интегрирани системи.

На Light+Building 2014 от 30 март до 4 април EnOcean ще представи цялостната си гама безжични energy harevesting решения. Сред тях са преобразуватели на енергия, радиосистеми с ултраниска мощност, безжични модули, технологии за енергиен мениджмънт и софтуерни продукти. Акцент в презентацията ще бъде и фирменият мидълуер EnOcean Link, който позволява интеграцията на безжични приложения с автономно захранване чрез криптирана комуникация на данни в различни мрежи (облак-базирани системи) независимо от комуникационните стандарти, които използват.

Общо 17 членове на EnOcean Alliance ще се представят на щанда на организацията на Light+Building 2014: AFRISO, alphaEOS, AWAG Elektrotechnik, BSC Computer, EKE-Automation, EnOcean, Helvar, JÄGER DIREKT, Kieback&Peter, Micropelt, mivune, Opusgrid, PEHA на Honeywell, permundo, Thermokon Sensortechnik, SODA и ViCOS. Те ще демонстрират решения за интелигентно сградно управление и сигурност, самообучаващи се системи, системи с автономно захранване и др. Други 50 фирми ще включат в презентациите си продукти, базирани на стандарта EnOcean.

     
Източник: EnOcean

Ключови думи: EnOcean   EnOcean Link   Light+Building   сградна автоматизация  

Област: Предстоящо  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...