Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Атикс представи новостите в автоматизацията и аналитичните решения на ICONICS - 20.02.2014

Семинар на тема "ICONICS - Бъдете в крак с най-новите открития в автоматизацията и технологиите за анализ" проведе фирма Атикс на 19 февруари т. г. в парк-хотел Витоша, София.

Специално участие в събитието взе Зденек Задак, директор продажби за Европа на ICONICS. Той представи 64-битовата софтуерна платформа с уеббазирани HMI/SCADA решения Genesis64, която дава възможност за използване на OPC и OPC-UA, .NET, Silverlight и SharePoint. Своя дебют пред абсолютно пълна зала направи и Кристян Киряков, отскоро мениджър продажби във фирма Атикс. Участниците се запознаха с възможностите за анализ и контрол на производствените процеси в реално време чрез инструментите Quality AnalytiX и Energy AnalytiX, както и с приложението MobileHMI, което предоставя достъп от мобилния телефон до данни и отчети за HMI/SCADA или BI системата.

На семинара бяха представени и възможностите за сътрудничество на Атикс с дистрибутори и системни интегратори. Презентации на свои успешни проекти с внедряване на Genesis64 представиха фирмите Ексбит (в областта на фармацията и енергетиката) и Кибернетика (в сектор ВиК).

Атикс е официален дистрибутор за България на американската компания ICONICS, специализирана в разработката на SCADA и HMI решения, подходящи за различни индустрии като енергетиката, водната и петролната индустрия, сградната и процесна автоматизация, промишленото производство, фармацевтичната индустрия, хранително-вкусовата промишленост и др. Атикс е официален дистрибутор за България и на други високотехнологични компании като VIPA и LEUZE, с които могат да бъдат изграждани цялостни решения за индустриална автоматизация.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Атикс   ICONICS   Genesis64   HMI   SCADA   Ексбит   Кибернетика  

Област: Събития  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...