Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Национално състезание по роботика по време на ''Аз, инженерът'' и индустриалните изложения в Интер Експо Център

18.02.2014   |   Предстоящо
 

Националното състезание по роботика на Робо Лига ще е част от новата инициатива, провокация за младите специалисти - “Аз, инженерът”, която ще обедини водещи технологични компании в България на едно място.

Първото по рода си, вълнуващо целодневно изживяване, ще се проведе на 5 март 2014 г. в Интер Експо Център – София. Младежкият форум има за цел да покаже на младите специалисти, студенти и гимназисти, че НАУКА и ИНОВАЦИИ се случват и тук, а ВЪЗМОЖНОСТИТЕ за професионална реализация са много. Събитието ще предложи на всички участници възможността да се запознаят отблизо с дейността на фирмите, техните постижения и проекти.

Сред участниците в „Аз, инженерът“ са Глобул, Хенкел България, VM Ware, София Тех Парк, Телерик, Евромаркет Груп, Magna International, AIGER, Space Challenges, Chaos Group, Walltopia, институт „Фортедо“ и др. Програмата включва презентации на водещи мениджъри, млади предприемачи и изобретатели, а също така и щандове - работилници на компании и организации, които ще подготвят конкретни задачи и казуси за решаване и ще показват нагледно насоки от своята дейност.

По време на състезанията роботостроителите ще имат възможност да представят произведенията си в три категории: “Следване на линия”,  “Излизане от лабиринт” и “Мини сумо” и да получат отзиви. Своеобразният “Freestyle” ще е в специално отделена зона  на индустриалните изложения MachTech & Metal, IFAM и Intronika, където създателите на роботи ще получат отзиви за своите постижения. От 5 до 7 март 2014 г. изложенията ще представят нововъведения в машиностроенето и инструменталната екипировка, в автоматиката, роботиката и мехатрониката, и в сектора на професионалната и промишлената електроника и компоненти.

Още информация можете да намерите на сайтовете на изложбата MachTech & Metal, на Интер Експо Център – София, „Аз, инженерът“, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: роботика   Аз   инженерът   индустриални изложения   Интер Експо Център   MachTech & Metal   IFAM   Intronikа  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...