Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mitsubishi Electric стартира уебсайт за управление на енергия

18.02.2014   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Направление Автоматизация на Mitsubishi Electric представи уебсайт, посветен на управлението на енергия в производството. Той дава достъп до инструменти, доклади, ръководства и решения за намаляване на енергийната консумация за редица индустриални области, сред които: автомобилостроене, хранително-вкусова, химическа и хартиена промишленост, логистика, обработка на материали, метал, цимент, стъкло опаковане, центрове за данни, складове и други производствени или търговски обекти.

“Създадохме този уебсайт, за помогнем на мениджърите на съоръжения и предприятия, както и на всички останали в производствения сектор, да изпълнят амбициозните си цели за намаляване на енергийната консумация. Това е и един отличен ресурс за системните интегратори и нашите партньори, които се нуждаят от достъп до продукти и решения на Mitsubishi Electric за ефективно енергийно управление, събрани на едно място”, заяви Гулам Хан, старши инженер Решения за автоматизация в Mitsubishi Electric Automation.

На адрес www.mitsubishienergy.com потребителите могат да получат подробна информация относно 4-степенното решение за управление на енергията на Mitsubishi Electric, хардуерни и софтуерни решения за енергиен мониторинг, ключови показатели за енергийна ефективност, предизивкателства в производството, свързани с околната среда, енергийна сертификация (ENERGY STAR, ISO 50001, LEED), енергийни практики в съоръженията, производствено оборудване и процеси, както и калкулатор за икономия на енергия, информационни табла и блог.

     
Източник: Mitsubishi Electric Automation

Ключови думи: Mitsubishi Electric Automation   Mitsubishi Electric   управление на енергия  

Област: Бизнес  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...