Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SMC представи две нови серии електрически задвижвания

11.02.2014   |   Технологии
 

SMC представи новите серии електрически задвижвания LEFB и LEFS, които допълват серията LEF, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от компанията.

Серията LEFB е с ремъчна предавка и AC серво мотор с импулсен входен сигнал, който може да се синхронизира с други компоненти. Задвижванията са проектирани да носят по-високи натоварвания, с подобрено ускорение, скорост и по-дълги ходове. Те предлагат възможност за горен или долен монтаж на мотора с допълнителен избор на инкрементален или абсолютен тип енкодер.

Серията LEFS със сачмено-винтова предавка и нов паралелен тип мотор (отляво или отдясно разположен), който е проектиран така, че горната част на каретката да е на нивото на двигателя, за да се избегнат смущения при работа с големи детайли. Тази серия предлага по-широк избор на ходове и насочена към широк спектър от индустриални приложения и приложения за прецизно позициониране.

"SMC излиза на лидерска позиция на пазара на електрически задвижвания чрез разширяване на своята серия LEF. През последните няколко години SMC развива своята серия LE електрически задвижвания с разработването на допълнителни опции и поръчкови решения, имащи за цел да се предостави на клиентите пълна гама задвижвания", коментираха от компанията.

     
Източник: SMC

Ключови думи: SMC   задвижвания   електрически задвижвания   LEFB   LEFS   LEF  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...