Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Advantech сe фокусира върху IoT и М2М решенията

21.01.2014   |   Бизнес
 

Доставчикът на решения за индустриална автоматизация Advantech обяви, че разширява портфолиото си продукти и услуги за Internet of Things, Smart City и M2M приложения. Компанията планира да разработва компютърни платформи в сътрудничество с други фирми, сред които е Intel.

“Броят на свързаните устройства ще надхвърли 40 милиарда до 2020 г. Това предоставя огромни пазарни възможности за компютърните платформи, които ще помогнат Internet of Things да се превърне в практическа реалност. Повече от 5 милиарда компютърни устройства ще бъдат произведени специално, за да осигурят свързаност, управляемост и сигурност на IoT приложенията”, заяви президентът на Advantech Чейни Хo.

Компанията основа нов продуктов отдел, наречен Embedded M2M Solutions. Той ще се фокусира върху разработването на готови за използване embedded M2M решения чрез интегриране на съществуващите платформи, безжични модули и софтуер за дистанционно управление на Advantech в сътрудничество с партньори в областта.

По-рано тази година Advantech придоби британската компания GPEG, която произвежда интелигентни дисплеи. Тя ще се слее с Embedded Core Computing Group в корпоративната структура на Advantech.

     
Източник: Advantech

Ключови думи: Advantech   IoT   М2М   Internet of Thing   индустриална автоматизация  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...