Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation е сред 100-те “Най-добри корпоративни граждани” за 2013 г.

07.01.2014   |   Събития
 

Списание Corporate Responsibility постави Rockwell Automation на 40-то място в класацията си “Най-добри корпоративни граждани” за 2013 г., като по този начин компанията се изкачи с цели 47 места в списъка спрямо миналата година, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на Rockwell Automation у нас.

"CR Magazine съставя класацията въз основа на публично достъпна информация, чрез която фирмите оповестяват ключови данни за политиката си по посока климатичните изменения и производителността, разнообразието си от практики, управлението на ресурсите, благотворителната си дейност и други ключови показатели", допълниха от Ротек.

"С повишаването на отчетността и прозрачността чрез това изследване, даваме възможност на най-близките контрагенти на тези компании да вземат по-информирани решения, като им осигуряваме база за обективна оценка”, поясниха от CR Magazine.

     
Източник: Ротек; снимка: Rockwell Automation

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   автоматизация   класация  

Област: Събития  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Delta instruments

Последно от Събития

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...