Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

KH-Automation Projects се преименува на ME-Automation Projects

16.12.2013   |   Бизнес
 

Производителят на системи и решения за автоматизация и управление на производствени процеси KH-Automation Projects, който е част от Mitsubishi Electric Group от средата на 2013 г., променя името си на ME-Automation Projects, като приема инициалите на международната корпорация. Промяната ще влезе в сила в началото на 2014 г. след приключване на формалностите по вписване в Търговския регистър.

"Новото търговско наименование на компанията е олицетворение на стратегията на Mitsubishi Electric Европа за интегриране на обширното ноу-хау и иновативната DCS система PMSXpro на ME Automation Projects в портфолиото продукти и решения за автоматизация на корпорацията, насочени към преработвателната промишленост. Смяната на името подчертава принадлежността към Mitsubishi Electric Group, както и стратегическото значение на ME-Automation Projects в бизнеса", обясняват от Mitsubishi Electric.

Компанията ще продължи да оперира директно в региони като Бенелюкс, Германия, Австрия и Швейцария, а в сътрудничество с клоновете на Mitsubishi Electric в Европа и местните системни интегратори ME-Automation Projects ще разшири дейността си и в други региони на Стария континент, Близкия Изток и Африка.

ME-Automation Projects е доставчик на цялостни EMSR системи, състоящи се от апаратура за полеви измервания, комутационна апаратура, отделечни задвижвания и системи, системата за управление на производство PMSXpro, както и на различни услуги в областта: управление на проекти, инженеринг, монтаж, пускане в експлоатация, сервиз и поддръжка.

     
Източник: Mitsubishi Electric

Ключови думи: Mitsubishi Electric   ME-Automation Projects   KH-Automation Projects  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...