Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex представи нова версия на софтуера за визуална инспекция In-Sight

14.12.2013   |   Технологии
 

Производителят на системи и решения за машинно зрение Cognex представи версия 4.9 на своя софтуер за визуална инспекция In-Sight Explorer, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на Cognex у нас.

Новата версия предлага разширен набор от инструменти и подобрен комуникационен пакет Cognex Connect, включващ протокол за комуникация със системите за управление и мониторинг iQ Sensor Solution (iQSS)на Mitsubishi Electric Corporation. In-Sight Explorer 4.9 работи с Cognex Directory Server (CDS) за централизиране, оторизиране и управление на всички потребители в In-Sight системи като част от цялостната архитектура за информационна сигурност на предприятието. С добавянето на CDS Cognex предлага пълен софтуер пакет за управление на сигурността на системи за машинно зрение.

In-Sight Explorer 4.9 включва инструмент за откриване на недостатъци по повърхностите (драскотини, обезцветяване, петна от изгаряне/черни петна, гънки на етикетите, малки вдлъбнатини, капки или точковидни дефекти) и филтър за корекция на изображенията, който балансира неравномерното осветяване и спомага за по-лесното откриване на недостатъци. Софтуерът разполага и с традиционнните инструменти на Cognex за инспекция на ръбове и за откриване на нелинейни изкривявания върху повърхнините.

“Пакетът комуникационни протоколи за индустриални приложения Cognex Connect, интегриран в Explorer 4.9, гарантира, че системите за машинно зрение In-Sight могат безпроблемно да комуникират с широка гама от устройства в производството. Новата версия на софтуера за визуална инспекция дава възможност за комуникация със серията програмируеми логически контролери на Mitsubishi L-Series посредством iQSS протокол”, обясняват производителите.

In-Sight Explorer 4.9 е насочен към приложения в широк спектър от индустрии като автомобилостроене, хранително-вкусова промишленост, потребителска и индустриална електроника.

Пробна версия на In-Sight Explorer 4.9 може да бъде изтеглена тук.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   In-Sight Explorer   машинно зрение   визуална инспекция   Cognex Directory Server  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...