Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens спира продуктите от серията SIRIUS Classic в размери S00-S0

09.12.2013   |   Технологии
 

Siemens спира всички комутационни и защитни устройства от серията SIRIUS Classic в размери S00 и S0 като част от програмата за трансформация в индустриалната контролна техника SIRIUS, съобщиха за Electrical-Bulgaria.com от компанията. Siemens предлага обновени заместващи продуктови типове за тези устройства от 2009 г.
 
Компанията вече прекрати активния маркетинг на всички продукти от серията SIRIUS Classic в размери S00 и S0 (до 25 A / 11 kW), с изключение на моторните защити в размер S00. От този момент нататък за спиране са обявени: контактори 3RT1 и 3RH1; контакторни комбинации: 3RA13 - реверсивни и 3RA14 - звезда-триъгълник; моторни защити 3RV1 (с изкл. на: 3RV1.11); моторни пускатели: 3RA11 - директни и 3RA12 - реверсивни; релета за претоварване: 3RU1 - термични и 3RB2 - електронни.

Наличността на всички типове от продуктовата ни гама SIRIUS Classic се гарантира до 30 септември 2014 г. Въпреки това Siemens препоръчва продължаване на последователната миграция към серията SIRIUS Innovations. Потребителите могат да се възползват от онлайн приложение за конвертиране на старите продукти към нови: www.siemens.com/sirius/conversion-tool.

     
Източник: Сименс, Индустрия

Ключови думи: Siemens   комутационни устройства   защитни устройства   моторни защити   контактори   релета  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...