Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Honeywell представи разпределенa система за управление на малки и средни процесни приложения

12.11.2013   |   Технологии
 

Honeywell обяви излизането на пазара на новата разпределена система за управление (DCS) на малки и средни операции с непрекъснати и автоматизирани процеси Experion LX.

Experion LX е създадена специално за инсталации с по-малко от 5000 входно-изходни (I/O) точки, един главен сървър и до 15 операторски станции, при които е необходима лесна за използване система за управление, която същевременно е достатъчно мощна, за да се справи с контрола на сложно съвременно оборудване. Тя включва технологията от утвърдената система Experion Process Knowledge System (PKS) на Honeywell и има за цел да предостави на производителите бърз метод за подобряване на надеждността, безопасността и ефективността на инсталациите, както и възможност за по-бърза имплементация и намалява общите разходи по жизнения цикъл.

“Както големите заводи, така и малките промишлени предприятия трябва да управляват своите процеси безопасно и ефективно. С Experion LX направихме доказаната DCS технология на Honeywell достъпна за по-разнообразна група от производствени предприятия. Специално създадената за целта система е достатъчно гъвкава, за да отговори на техните специфични нужди в момента и в бъдеще”, обясни Дон Манъс, вицепрезидент на Honeywell Process Solutions.
 
Experion LX изпълнява batch процеси чрез постоянно работещ контролер вместо компютър, което премахва необходимостта от допълнителен хардуер и намалява натоварването на комуникацията и времето за изпълнение на всяка batch фаза.

     
Източник: Honeywell

Ключови думи: Honeywell   Experion LX   Experion Process Knowledge System  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...