Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

НЕК откри търг за изграждане на система за измервания на язовирна стена и SCADA

Националната електрическа компания откри процедура за избор на изпълнител, който ще изгради онлайн система за оперативни измервания на язовирна стена "Кърджали" и уеб базирана SCADA в ЦУ-София.

Наличието на система за оперативни измервания ще даде възможност за оценка на поведението на язовирната стена по всяко време и от всеки оторизиран потребител. Получената информация ще може да бъде използвана както за оперативна преценка на ситуацията, с оглед предприемане на незабавни мерки за ограничаване на опасността от човешки жертви и материални щети, така и с оглед на превантивна дейност в дългосрочен план.

Междинните измервателни контролери трябва да имат комуникационна връзка с главния индустриален контролер (сървър), да позволяват автономна работа при отпадане на захранването за период от 24 часа и да бъдат с работен температурен диапазон, от -20° С до 50° С, относителна влажност на околната среда до 100% и захранване 220V.

Прогнозната стойност на поръчката е 290 000 лв.
Срокът за получаване на документация за участие е 2 декември т. г.

Допълнително информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.

     
Източник: НЕК

Ключови думи: НЕК   SCADA   нивомери  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...