Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation издаде безплатно ръководство за функционална безопасност

08.10.2013   |   Технологии
 

Rockwell Automation издаде безплатно ръководство за Функционална безопасност в промишлеността "Process Safebook 1", за да подпомогне клиентите си в прилагането на стандарта IEC61511, приет и у нас (БДС EN 61511-2:2006 Функционална безопасност. Системи за техническа безопасност за обработващата промишленост), съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор за България на Rockwell Automation.

"Ръководството е фокусирано върху управлението на  безопасността в електрически, електронни и програмируеми електронни системи. То предвижда и насоки за инженерите как да интегрират изискванията за безопасност още на етапа на проектиране на системата. Изданието обхваща функционалната безопасност от концепцията до въвеждането в експлоатация и е илюстрирано с реални примери от практиката, които ще подпомогнат по-бързото прилагане на стандарта", допълниха от  Ротек.

Process Safebook 1 може да изтеглите безплатно оттук.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Process Safebook   функционална безопасност   БДС EN 61511-2:2006  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...