Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Лабораторният стенд за задвижвания и управления АМК ASEE-03 спечели златен медал на МТП Пловдив

04.10.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Лабораторният стенд ASEE-03 на фирма АМК, предназначен за разработка и представяне на технологии за задвижване и управление, както и за подобряване на тяхната енергийна ефективност, спечели златен медал от Международния технически панаир в Пловдив. Стендът е готов за работа на първо (базово) ниво за запознаване с възможностите на вградените устройства и двигатели, като всички команди се задават посредством сензорен панел.

"ASEE-03 представлява уникален програмно-конструкторски комплекс, изграден изцяло на най-новите продукти на АМК, Германия, които са на първо място в света по компактност и ефективност. Стендът се радва на голям интерес от различни учебни заведения и институции в страната и чужбина. Пилотен проект бе производството на осем броя лабораторни стендове за центъра за следдипломно обучение SENAI, Бразилия. След това последваха поръчки от Технически университет Габрово и от ПТГ Никола Василиади, гр. Габрово. В съвсем близко време стендът ще е част от техническия арсенал на учебни заведения в Латвия, Русия и Беларус", обявиха производителите.

ASEE-3 обединява различни концепции и технологии за управление и автоматизация: PLC контролери, функционални библиотеки за симулиране на механични възли (motion contol, електронна гърбица, летящ нож и др.), електрозадвижвания с разпределено и вградено управление, програмна среда за програмиране по стандарт IEC61131 (CoDeSys), както и възможност за програмиране на език С++.

     
Източник: АМК Задвижваща и управляваща техника

Ключови думи: АМК   ASEE-03   стендове   енергийна ефективност   Международен панаир Пловдив   МТП 2013  

Област: Събития  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...