Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Палмо представи нова система за управление на помпени станции

20.09.2013   |   Технологии
 

Наскоро изключителният представител за България на английската фирма Pulsar Process Measuring – фирма Палмо представи нова система за управление на помпени станции.

„Безконтактните системи за ултразвуково измерване и управление на ниво са водещи на пазара. Те са сърцето на усъвършенстваните контролери за управление на помпени станции, намалявайки необходимия труд и спестявайки средства чрез работа в един модерен режим на управление на помпените станции. Сега, с внедряването на Quantum 3 и интегрирането му с новаторското изделие Flow Pulse, управлението на помпени станции прави нов технологичен скок.

Освен наличието на всички функции на предишните модели за подаване на аварийните сигнали Quantum 3 използва измерване на текущите характеристики на потока чрез надеждния и новаторски продукт Flow Pulse, вместо да изчислява тези характеристики на базата на промени на нивото. Quantum 3 може да се свързва с до четири Flow Pulse, така че с него можете да следите четири отделни потока от отделни помпи или в помпена група и то в критични точки. Flow Pulse е уникалният, неинвазивен монитор на поток на Pulsar. Прикрепяем лесно с една скоба отвън на тръба от какъвто и да е материал и диаметър до един метър, той осигурява надеждно и повторяемо измерване на поток”, заявиха от Палмо.

     
Източник: Палмо

Ключови думи: Палмо   Pulsar Process Measuring   управление   помпени станции  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...