Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

3 октомври - SpaceCAD и Siemens ще проведат семинар за производство на механични детайли на МТП Пловдив

12.09.2013   |   Предстоящо
 

SpaceCAD и направление Индустриална автоматизация и задвижващи технологии на Siemens ще проведат съвместен семинар, който ще представи експертните решения от Siemens за производители на механични детайли със CNC машини, по време на Международния техническия панаир на 3 октомври т. г.  в Пловдив.

Участниците ще бъдат запознати с функцоналния обхват и предимствата на NX CAM, както и с възможностите му за автоматизация чрез обработки по шаблони, импортиране на модели от външни CAD системи, "лекуване" на геометрията със Синхронната технология, библиотеката от инструменти и режими, дефиниране на собствени инструменти и струго-фрезовите обработки и синхронизация.

"Основна характеристика на предлаганите от нас решения е принципът 'от началото-до края' - целия цикъл от приемане на поръчката до експедицията на готовата продукция е автоматизиран в една единна информационна  магистрала и с един единствен източник на данни. С това решение от Siemens производителите имат гарантирано управляван процес, при който утвърдените инженерни изменения от конструктивен отдел се пренасят до CNC контролерите в цеха за броени минути", обясняват организаторите.

По време не семинара ще бъдат представени и индустриалните контролери Simatic S7, Scada решения, WinCC, възможностите за работа в индустриални мрежи, както и ЦПУ за управление на металорежещи машини Sinumerik 828D и Sinumerik 840D.

Двете компании ще предоставят и информация за техническата поддръжка, проектиране и оптимизиране на дигитални производства (Tecnomatix), както и за предлаганите инженерни услуги, насочени към производители на механични детайли.

Семинарът ще се проведе в конферентна зала, палата №7, между 10.00 и 13.00 ч.

     
Източник: SpaceCAD

Ключови думи: SpaceCAD   Siemens   NX   Sinumerik   CAD/CAM   CNC  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...