Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

8% ръст при пазара на системи за управление на складове

03.09.2013   |   Бизнес
 

Световният пазар на системи за управление на складове отбелязва ръст от 8% през 2012 г., съобщава ARC Advisory Group.

Ръст се наблюдава както при утвърдените, така и при нововъзникващи пазарни сегменти. Сред факторите, които ще влияят на бъдещия растеж, са разширеното въвеждане на допълнителни модули за системите, допълнителни подобрения на платформите и увеличено търсене от клиентите.

Традиционните складови системи все по-често се допълват с функции, предназначени за поддръжка на електронна търговия. Търговците често купуват и вградени решения за инвертаризация за подобрение на прецизността и разширение на възможностите за попълване и подредба. В същото време редица компании, които продават маркови облекла онлайн, закупуват системи за управление на складове, за да поддържат своите дистрибуционни кампании.

Приходите от допълнителни модули като например системи за управление на труда, складови анализи и за оптимизация нарастват с внушителните темпове. Множество доставчици вече предлагат разнообразни модули към своите готови системи, а други разработват модули, за да разширят портфолиото си. По тези причини ARC очаква над средния ръст при допълнителните модули.

     
Източник: ARC

Ключови думи: WMS   системи за управление на складове   складово стопанство  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...