Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

CC-Link асоциацията отчита бум в членство през 2013 г.

20.08.2013   |   Бизнес
 

Общият брой на членовете в CC-Link Partners Association (CLPA) приближава 2000 бранда, което поставя CLPA сред най-големите организации от този тип в света, съобщиха от асоциацията.

Организацията популяризира отворената мрежова технология CC-Link, която поддържа оборудване от различни производители. CC-Link разполага с над 1200 продукта от близо 260 производители. До момента в света са инсталирани над 10 милиона нейни устройства.

"Първоначално разработена в Япония, технологията се превръща в доминираща в Азия и водеща в останалата част на света. Повечето големи производители на устройства за контрол имат или разработват CC-Link варианти за техните продукти. Все по-често към нас се присъединят и други производители в областта на задвижванията, инструменти и други индустриални компоненти.

CC-Link е единствената отворена Gigabit Ethernet технология за автоматизация днес. Отличава се с оперативна стабилност и висока производителност, и може да поддържа системи в експлоатация при най-сурови условия.

От основаването си през 2000 г. асоциацията непрекъснато набира популярност и нови членове, но последното увеличение бе с близо 150% повече, в сравнение с предходните години", заяви  Джон Броувет, генерален директор на CLPA.

     
Източник: CLPA

Ключови думи: CLPA   CC-Link   автоматизация   комуникация   мрежи  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...