Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

CC-Link асоциацията отчита бум в членство през 2013 г.

20.08.2013   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Общият брой на членовете в CC-Link Partners Association (CLPA) приближава 2000 бранда, което поставя CLPA сред най-големите организации от този тип в света, съобщиха от асоциацията.

Организацията популяризира отворената мрежова технология CC-Link, която поддържа оборудване от различни производители. CC-Link разполага с над 1200 продукта от близо 260 производители. До момента в света са инсталирани над 10 милиона нейни устройства.

"Първоначално разработена в Япония, технологията се превръща в доминираща в Азия и водеща в останалата част на света. Повечето големи производители на устройства за контрол имат или разработват CC-Link варианти за техните продукти. Все по-често към нас се присъединят и други производители в областта на задвижванията, инструменти и други индустриални компоненти.

CC-Link е единствената отворена Gigabit Ethernet технология за автоматизация днес. Отличава се с оперативна стабилност и висока производителност, и може да поддържа системи в експлоатация при най-сурови условия.

От основаването си през 2000 г. асоциацията непрекъснато набира популярност и нови членове, но последното увеличение бе с близо 150% повече, в сравнение с предходните години", заяви  Джон Броувет, генерален директор на CLPA.

     
Източник: CLPA

Ключови думи: CLPA   CC-Link   автоматизация   комуникация   мрежи  

Област: Бизнес  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...