Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон организира семинар на тема ''Pilz - Безопасност в Автоматизацията''

14.08.2013   |   Предстоящо
 

Във връзка с нарастващия интерес и изискванията на европейските и международните стандарти за осигуряване на безопасност на машини и съоръжения, фирма Ехнатон – в качеството си на официален партньор в България на водещия производител в областта Pilz, организира поредица от семинари на тема "Pilz - Безопасност в Автоматизацията".

Семинарите ще се проведат под мотото „Pilz в България - Защо Безопасност?“ на 2, 3 и 4 септември т.г., съответно в градовете София, Сливен и Русе.

В рамките на събитията ще бъдат представени най-съвременните технологии за безопасност, които все повече навлизат в българската индустрия. "Освен че ще получите задълбочени познания за безопасността в автоматизацията с източник най-утвърдения производител в тази сфера, ще можете да се възползвате от опита и знанията на нашите експерти, както и да използвате информационната платформа за обмен на информация с инструкторите и участниците", съобщиха организаторите.

Фирма Ехнатон предлага от 2011 г. на българския пазар продуктите и услугите на германската компания Pilz, специализирана в цялостните решения за автоматизация и безопасност във всички сфери на индустрията.

Подробна информация за семинарната програма и форма за регистрация може да намерите тук.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Pilz   безопасност   автоматизация   машини  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...