Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон предлага нов компактен контролер от Mitsubishi Electric

13.08.2013   |   Технологии
 

Ехнатон представи на българския пазар FX3GE - нов компактен контролер от Mitsubishi Electric. "Новата серия съчетава мощен процесор FX3G с вградена Ethernet комуникация и аналогови входове/ изходи, за да предложи ефективен и икономичен микроконтролер, притежаващ всичко необходимо за управление на разнообразни приложения", заявиха от компанията.

"Сред останалите характеристики на контролера са архитектура Dual Bus със стъпки 32K от вътрешната програмна памет; интегриран часовник за реално време; два вградени аналогови потенциометъра за задаване на времезакъснение; лесно програмиране с широк набор от инструкции и конфигурации за позициониране (2/3 оси); вграден USB порт за програмиране, позволяващ високоскоростна комуникация с 12 Mbps.

FX3GE позволява свързване на до 8 честотни регулатора, множество опционални разширения, комуникационни модули и адаптери, както и програмиране с GX Works2.

Подходящ е за управление на конвейери в хранително-вкусовата промишленост; плавно управление, необходимо при дървообработващите машини; аналогово управление на данни за машини за шприцоване; етикетиращи машини с мрежова функционалност и други", допълниха от Ехнатон.

Повече информация за компактния програмируем контролер от трето поколение може да намерите тук.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Mitsubishi Electric   FX3GE   програмируем контролер  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...