Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Сторакт БГ изгради триетажни стелажни системи в АУТО КЕЛИ БЪЛГАРИЯ

23.07.2013   |   Начало»Пазар
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Сторакт БГ изгради триетажна стелажна система Conventional и триетажна стелажна система Picking в склада на АУТО КЕЛИ БЪЛГАРИЯ - вносител и дистрибутор на резервни части за леки и лекотоварни моторни превозни средства.

"След разисквания на това  как АУТО КЕЛИ БЪЛГАРИЯ си представя начина на разположение на стелажите в избраното складово помещение, в зависимост от нуждите си  и след консултации от страна на специалисти от СТОРАКТ БГ, предложихме най- удачното решение на клиента:

Складово оборудване - триетажна стелажна система Conventional и триетажна стелажна система Picking с цели метални полици, която предлага висока товароносимост на всяко ниво, както и две нива с  междинни  пътеки, които  осигуряват необходимата товароносимост за беозопасното обслужване на трите етажа от стелажната системата", заявиха изпълнителите.

Триетажната стелажна система Conventional и триетажна стелажна система Picking са проектирани  да отговарят на изискванията на клиента за съхранение както  на  тежки и едрогабаритни товари, така и на малки и насипни артикули, като е  спазено основното изискване на клиента – максимално уплътняване на складовия обем, затова са предложени и модули с дължини на гредите и дълбочини, позволяващи максимално уплътняване на складовото пространство.

Стелажната система е проектирана да бъде на три етажа, като за обслужването на всеки един от тях са предвидени общо 6 стълби, по 3 стълби за всяко ниво. Две от стълбите за всеки етаж ще се използват като сервизни, а третата стълба е направена със ширина 2000 мм  с цел да  се използва за пренасяне на едрогабаритни и обемисти товари.

По желание на клиента системата е проектирана така, че да може да се изпълни на два етапа.

Етап едно включва изграждането на стелажната конструкция с цялата височина на вертикалните елементи, нивата с полици, зададени от клиента с размери и количества  в зависимост от зоната на обработка  само за етаж 1 с кота 0,00мм и етаж 2 кота 2300мм. В етап 1 се изгражда само едно ниво с междини пътеки и три обслъжващи стълби.

Изградената  триетажна система (Етап 1), е разположена  в едно складово помещение  и заема складова площ от около 560 кв.м.

Броят на нивата за системата е различен за всеки един от блоковете, които са общо 14 на брой. Организацията на разпределението на нивата и техния брой за всеки блок е съоразена с товарите и начина на обслужване  на артикулите подадена от клиента, допълниха от Сторакт БГ.

Допълнителна информация за проекта може да намерите тук.

     
Източник: Сторакт БГ

Ключови думи: Сторакт БГ   складова система   стелажи  

Област: Реализации  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Пазар

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...