Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Крисметал проведе семинар за технологии в промишлени и битови инсталации

25.06.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Фирма Крисметал проведе семинар на тема "Представяне на съоръжения, технологии и материали за влагане в промишлени и битови инсталации – технически характеристики и приложения при изготвяне на проекти" на 20 юни в заседателната зала на Камарата на инженерите по инвестиционно проектиране.

Бяха представени приложения за различни сектори: водно строителство, технология – вкл. храни, питейна промишленост, фармация, отопление, топлосъхранение и вентилация, миннна промишленост, топлоснабдяване и газоснабдяване, технология на пожарната безопасност, енергийна ефективност и топлоенергия и др.

Основни теми на събитието бяха: арматура, тръби и фитинги използвани в линии за вода и пара; съоръжения и елементи (вкл. арматура и фитинги) използвани в линии за газ (пропан-бутан и метан); съоръжения и елементи, влагани в спринклерни инсталации и линии за противопожарни системи; съоръжения, инсталации и технологии пряко свързани с енергийната ефективност в промишлени енергийни системи; арматура и елементи, влагани в химическата и минната промишленост; съоръжения арматура и елементи, използвани в продуктови линии в хранителната и фармацевтичната промишленост, както и съоръжения и технологии за обработка на хранителни и фармацевтични продукти.

     
Източник: Крисметал

Ключови думи: Крисметал   промишлени инсталации   битови инсталации  

Област: Събития  

ГЕМАМЕКС
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...