Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Крисметал проведе семинар за технологии в промишлени и битови инсталации

25.06.2013   |   Събития
 

Фирма Крисметал проведе семинар на тема "Представяне на съоръжения, технологии и материали за влагане в промишлени и битови инсталации – технически характеристики и приложения при изготвяне на проекти" на 20 юни в заседателната зала на Камарата на инженерите по инвестиционно проектиране.

Бяха представени приложения за различни сектори: водно строителство, технология – вкл. храни, питейна промишленост, фармация, отопление, топлосъхранение и вентилация, миннна промишленост, топлоснабдяване и газоснабдяване, технология на пожарната безопасност, енергийна ефективност и топлоенергия и др.

Основни теми на събитието бяха: арматура, тръби и фитинги използвани в линии за вода и пара; съоръжения и елементи (вкл. арматура и фитинги) използвани в линии за газ (пропан-бутан и метан); съоръжения и елементи, влагани в спринклерни инсталации и линии за противопожарни системи; съоръжения, инсталации и технологии пряко свързани с енергийната ефективност в промишлени енергийни системи; арматура и елементи, влагани в химическата и минната промишленост; съоръжения арматура и елементи, използвани в продуктови линии в хранителната и фармацевтичната промишленост, както и съоръжения и технологии за обработка на хранителни и фармацевтични продукти.

     
Източник: Крисметал

Ключови думи: Крисметал   промишлени инсталации   битови инсталации  

Област: Събития  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...