Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens представи нова гама температурни датчици

11.06.2013   |   Технологии
 

Направление Индустриална автоматизация на Siemens разшири своето портофолио температурни датчици с гамата SITRANS TS. Тя поддържа основните комуникационни стандарти HART, PROFIBS PA и Foundation Fieldbus и е сертифицирана по ATEX и IECEx.

"Продуктовата група SITRANS TS с модулен дизайн включва три продуктови линии: SITRANS TS100, TS200 и TS500. Те са подходящи за широк спектър от приложения в процесната индустрия, като например химическия и нефтогазовия отрасъл и енергетиката. Продуктовите серии SITRANS TS100 и TS200 се предлагат във вариант на кабелни и компактни термометри. Това ги прави особено подходящи за приложения като например измерване на температурите на машинни лагери.

Продуктовата линия SITRANS TS500 е предназначена за приложения с ниски до високи технологични натоварвания. За целта е наличен голям избор от предпазни гилзи, изработени от безшевен или заварен тръбен материал. Потребителят може да използва широк спектър от процесни присъединявания, монтажни глави, чувствителни елементи, трансмитери и дисплеи, за да конфигурира индивидуалните за конкретния процес решения", обясняват от Siemens.

Предлаганите трансмитери с изходни сигнали 4-20 mA, HART, PROFIBUS PA и Foundation Fieldbus дават възможност за интегриране на устройствата в системи за автоматично управление, като и със софтуера за настройка и диагностика SIMATIC PDM.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   SITRANS TS   Fieldbus   HART   PROFIBS PA   температурни датчици  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...