Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

На 16 май демонстрационният камион на Siemens спира при Филкаб в Пловдив

14.05.2013   |   Предстоящо
 

Демонстрационният камион на Siemens, част от инициативата на компанията ОN TOUR Industry Automation CE Demo Truck Road Show, ще премине през базата на фирма Филкаб в Пловдив на 16 май, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирмата.

Събитието, което представя различни решения за автоматизация на Siemens, ще се проведе между 14:00 ч. и 17:30 ч. в базата на компанията на ул. Коматевско шосе 92.

"Предлагаме Ви прекрасна възможност да се запознаете с широкия спектър индустриални продукти в областта на индустриалната комутационна апаратура, основна част от трите водещи концепции за автоматизация, електроразпределение, надеждност и сигурност - Totally Integrated Automation (TIA), Totally Integrated Power (TIP) и Safety Integrated", обясняват организаторите.

В рамките на събитието ще бъдат демонстрирани последните решения от сериите SIRIUS Innovations, SENTRON и SIVACON и SIMATIC.

Днес, демонстрационният камион гостува на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас, а на 15 май ще посети базата на ЗММ сливен. Последната демонстрация в програмата ще се състои на 17 май в Професионална гимназия по електротехника и електроника в гр. Пловдив.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Филкаб   Siemens   комутационна апаратура   SIRIUS Innovations   SENTRON   SIVACON   SIMATIC  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...