Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Sauer-Danfoss организира курсове по функционална безопасност

Sauer-Danfoss представи сертифициран от TÜV-Nord развоен процес, който подобрява управлението на проекти, използващи софтуер за функционална безопасност, както и три курса за обучение по функционална безопасност, съобщиха от фирма Бибус, представител на Sauer-Danfoss за България.

Според компанията новият Software PDLP процес намалява значително времето и разходите при създаване на безопасен и сертифициран софтуер за мобилни машини.

"Предварително сертифицираният процес премахва нуждата от многократно преглеждане на стотици страници документация с различни стандарти за безопасност. Той намалява и сложността на задачите, осигурявайки схеми и напътствия за потребителя", обясняват от Sauer-Danfoss.

Трите курса, които компанията обяви, са: "Разработка на софтуер със стандарти за безопаност" (юни 2013); "Оценка на риска и фунциите за безопасност" (юли 2013); "Основи на функционалната безопасност" (септември 2013).

     
Източник: Бибус

Ключови думи: Бибус   Sauer-Danfoss   PDLP   TÜV-Nord   функционална безопасност  

Област: Обучения  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...