Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Sauer-Danfoss организира курсове по функционална безопасност - 16.04.2013

Sauer-Danfoss представи сертифициран от TÜV-Nord развоен процес, който подобрява управлението на проекти, използващи софтуер за функционална безопасност, както и три курса за обучение по функционална безопасност, съобщиха от фирма Бибус, представител на Sauer-Danfoss за България.

Според компанията новият Software PDLP процес намалява значително времето и разходите при създаване на безопасен и сертифициран софтуер за мобилни машини.

"Предварително сертифицираният процес премахва нуждата от многократно преглеждане на стотици страници документация с различни стандарти за безопасност. Той намалява и сложността на задачите, осигурявайки схеми и напътствия за потребителя", обясняват от Sauer-Danfoss.

Трите курса, които компанията обяви, са: "Разработка на софтуер със стандарти за безопаност" (юни 2013); "Оценка на риска и фунциите за безопасност" (юли 2013); "Основи на функционалната безопасност" (септември 2013).

     
Източник: Бибус

Ключови думи: Бибус   Sauer-Danfoss   PDLP   TÜV-Nord   функционална безопасност  

Област: Обучения  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Обучения/Семинари
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...