Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Loytec спечели награда за най-добър продукт на годината

19.03.2013   |   Технологии
 

За четвърта поредна година LonMark International присъди на Loytec награда за най-добър продукт на годината, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от компанията.
Универсалният гейтуей LGATE-950 успя да победи сериозната конкуренция в категорията "Най-добър инфраструктурен продукт 2012 г.".

Наградите бяха връчени въз основа на следните критерии: уникалност на решението; ефективно решаване на проблем в индустрията; отворени стандарти и ингеграция на решението в ISO/IEC 14908 система. Специално внимание е отделно на енергийната ефективност и принципите за устойчив дизайн.

"LGATE-950 позволява осъществяването на многопосочна връзка в различни системи за сградна автоматизация, които използват различни протоколи. Гейтуейът поддържа разнообразни протоколи за комуникация и може да свърже LonMark системи за автоматизация към BACnet, KNX, Modbus и M-Bus мрежи.

     
Източник: Loytec

Ключови думи: Loytec   LGATE-950   LonMark   протоколи   стандарти  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...