Следвайте ни в социалните мрежи:
TLL Media | Инженеринг ревю | SEE INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог| Енерджи ревю | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
Automation-Bulgaria.com Ехнатон SAT
 
Automation-Bulgaria.com
Atics
IndustryInfo.BG
Electronics-Bulgaria.comЕЛЕКТРОНИКА Automation-Bulgaria.comАВТОМАТИЗАЦИЯ Electrical-Bulgaria.comЕЛЕКТРОАПАРАТУРА Lighting-Bulgaria.comОСВЕТЛЕНИЕ HVAC-Bulgaria.comОВК Water-Bulgaria.comВиК Machinebuilding-Bulgaria.comМАШИНОСТРОЕНЕ PowerIndustry-Bulgaria.comЕНЕРГЕТИКА Ecology-Bulgaria.comЕКОЛОГИЯ

НОВИНИ

25.02.2020   |   automatica 2020 представя пътя към автономно производство
24.02.2020   |   Rockwell Automation представи нови прекъсвачи за защита на двигатели
18.02.2020   |   ТУ-София оборудва лаборатория по интелигентни автоматизирани производствени системи
Ka Matik
Synchron-S
Комикон
Sigma
Захранване КОМ
Глобал тест
Унитех
 
Експертно
Търси
RotecDelta instruments

Обнадежден съм за работата с екипа в България11.10.2012

Новият регионален мениджър на Schneider Electric Кристоф Де-Лафарж сподели първите си впечатления от българския пазар и приоритетите си в плановете за развитие на компанията в специално интервю за IndustryInfo.bg и сп. Инженеринг ревю."Обнадежден съм за работата с екипа в България се радвам да съм тук. Шнайдер Електрик има стабилно присъствие в страната и перспективи за бъдещ растеж. Гордеем се не само с търговските си операции, но и с производствената си дейност във фабриката в Пловдив, където продължаваме да инвестираме"


Уважаеми г-н Де-Лафарж, бихте ли се представили на читателите на IndustryInfo.bg?
Завършил съм H.E.I, висше инженерно училище във Франция през 1997 г. Преминах и магистърски курс по маркетинг в E.S.S.E.C Бизнес училище в Париж. Работя в Шнайдер Електрик вече 14 години в различни държави: Турция, Франция, Китай, Виетнам и съм заемал различни позиции като маркетинг директор, регионален търговски директор, а скоро и като директор ценообразуване за Азия и Тихоокеанските пазари. На 37 години съм, женен, с 4 деца.

Обнадежден съм за работата с екипа в България се радвам да съм тук. Шнайдер Електрик има стабилно присъствие в страната и перспективи за бъдещ растеж. Гордеем се не само с търговските си операции, но и с производствената си дейност във фабриката в Пловдив, където продължаваме да инвестираме.

Какви са първите Ви впечатления от българския пазар на апаратура за електроразпределение и индустриален контрол?
Като страна-членка на европейския съюз вече 5 години България може да привлича много директни чужди инвестиции. С финансовата криза някои сектори на икономиката бяха засегнати трайно, като например строителството и недвижимите имоти. Въпреки това България има много интересни точки за индустриално развитие. Това се дължи на близостта на държавата с много центрове на взимане на решения в Европа, на квалифицираните хора, на политическата стабилност и привлекателния данъчен климат.
По отношение на електроразпределението и автоматизацията, Шнайдер Електрик е изградил мрежа от лоялни партньори. Ние развиваме дългосрочни търговски отношения на подкрепа с партньорите ни. Тяхната компетентност е важен елемент от разпознаваемостта на марката Шнайдер Електрик като качествена, надеждна и ефективна.


Какви ще бъдат приоритетите Ви в плановете за развитие на компанията?
Има значителен потенциал за развитие в решенията за енергийната ефективност. Тъкмо енергийната ефективност е най-добрият подход, с който да посрещнем увеличаващата се цена на енергията, както и нарастващите рискове за околната среда.
Ние помагаме на нашите клиенти да управляват енергията си и така да увеличат своята продуктивност. Нашите решения позволяват да се спестява от разходите за енергия, както и да се оптимизира общият разход на сгради и производствени мощности. Това се отнася за частните собственици, но е още по-важно за производители и предприемачи.
Както в много индустрии, от ключово значение за нас са хората – техните умения и отдаденост, ориентацията им към клиента. Ето защо приоритет за нас е да развиваме и разширяваме компетенциите на екипа ни.


Кои са стратегическите пазари за Шнайдер Електрик в България?
Енергията е основа на всички дейности. Ето защо ние оперираме на различни и обособени пазари – индустрия, сгради, инфраструктура, центрове за данни, комунални услуги и др.
Шнайдер Електрик доставя решения за управление на енегрията. Това означава, че правим енергията сигурна, надеждна, ефективна, продуктивна и зелена. На практика ние можем да доставим на нашите клиенти широка гама от продукти като прекъсвачи, елементи за крайно електроразпределение, оборудване средно напрежение, компоненти за автоматизация, критично захранване и охлаждане, системи за сградно управление и сигурност, за измерване на енергията и мониторинг. По-важно е, че нашата оферта може да бъде интегрирана така, че да предложи завършени решения с висока инженерингова компетенция и сервиз.


Източник: IndustryInfo.bg; снимка: Schneider Electric   Област: Експретно  

Етикети:   Шнайдер Електрик   Кристоф Де-Лафарж   интервю   електроразпределение   индустриален контрол   автоматизация  
« назад

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Интер Експо Център
ифм
Belopitov
 
IndustryInfo.BG НачалоЗа насРекламаУчастие в порталаКонтакти
 

ЕЛЕКТРОНИКА | Electronics-Bulgaria.com    АВТОМАТИЗАЦИЯ | Automation-Bulgaria.com 
   

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА | Electrical-Bulgaria.com    ОСВЕТЛЕНИЕ | Lighting-Bulgaria.com    ОВК | HVAC-Bulgaria.com
    
ВиК | Water-Bulgaria.com    МАШИНОСТРОЕНЕ | MachineBuilding-Bulgaria.com    ЕНЕРГЕТИКА | PowerIndustry-Bulgaria.com   

ЕКОЛОГИЯ | Ecology-Bulgaria.com

Copyright © 2020        

Политика за поверителност и защита на личните данни  |  Условия за ползване  |  Политика за бисквитките

WebDesignBG